Meewerkend zaakvoerder Guy Huens staat al jarenlang met beide voeten stevig in het vak…

Guy is interieurarchitect van opleiding en een ondernemer pur sang die succesvol zijn bedrijf runt. 30 jaar geleden startte hij RG Keukenstudio waar hij tot op vandaag de keukendroom van elke klant vertaalt in een origineel ontwerp. Maar een mooie keuken plaatsen met een verouderd plafond met barsten of scheuren… dat is jammer. Guy wil een totaalservice garanderen en gooide met P+ Plafonds & Prints opnieuw zijn anker uit. Ondertussen een zaak die uitgegroeid is tot een nationale topspeler met een trouw klantenbestand. 

Schilderen, pleisterwerken, plafondplaten, houten plafonds of kunststofprofielen zijn voorgoed verleden tijd…

P+ Plafonds & Prints bouwde een betrouwbaar partnership uit met Clipso®, een gerenommeerd Zwitsers merk in duurzame plafondsystemen. We delen dezelfde kwaliteitsnormen en werken met hun kwaliteitsvolle materialen. P+ Plafonds & Prints plaatst egale plafonds en wanden in klassieke en out-of-the-box kleuren of kan uw plafond personaliseren met een foto of print volledig afgestemd op uw wensen. Een volledig nieuw plafond plaatsen in één dag zonder verf- of pleisterwerken? Dat beloven we niet alleen, maar we maken het ook waar!

Plaatsing verloopt snel en gebeurt bij kamertemperatuur. Geen extra verwarming nodig tijdens de montage. Geen geurhinder alsook beperkt afval.

 

Guy kan dagelijks rekenen op een fantastisch team met complementaire skills

Een gebalanceerde mix van technisch tekenaars, administratieve talenten, sales profielen, communicatie experts en ervaren vakmannen zorgt ervoor dat onze klanten een streepje voor staan bij elk nieuwbouw- of renovatieproject. Wij weten alles over vooruitstrevende plafondoplossingen en zorgen met een innoverende aanpak voor een feilloze afwerking van uw project. Vanuit de centrale regio Boortmeerbeek zetten we onze expertise in voor elk nieuwbouw- en renovatieproject in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Mechelen en ver daarbuiten.

Als we onze referenties mogen geloven staan we garant voor…

  • Innovatie │ We investeerden gisteren in de ontwikkelingen en trends van morgen.
  • Service │ We zijn uw meedenkende en uitvoerende partner met kwaliteitsgarantie. 
  • Op maat │ We geven professioneel advies en houden rekening met uw timing en budget. 
  • Transparant │ We sturen een all-in prijsofferte en staan in voor een strikte opvolging van de werken. 
  • Afwerking │ We leveren een indrukwekkend resultaat op korte tijd. 

 

Heeft u een project voor ons? 
Kom langs in onze showroom in Boortmeerbeek
of vraag een vrijblijvende offerte!