Onderhoudsvriendelijk plafond plaatsen in een dag

Is uw zaak dringend toe aan een stevige opknapbeurt? P+ Plafonds & Prints rolt de mouwen al op. Wij plaatsen een uitzonderlijk sterk plafond uit polyesterbekleding dat volledig aansluit bij de look & feel van uw zaak. Onze wanden en plafonds zijn beschikbaar in een waaier aan kleuren, afmetingen en stijlen, van een klassieke uitstraling tot een modern karakter. Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Kies voor een ontwerp met print naar keuze of een decoratiewand met glittereffect. Wij zijn alvast benieuwd naar uw ideeën. 

 

Wij garanderen een stijlvolle afwerking van uw plafond en integreren inbouwspots, verlichtingsarmaturen, luidsprekers en alarmsystemen. Een volledige plaatsing in één dag!

Waarvoor mag u P+ Plafonds & Prints bellen?

  • Plafond en wand voor hotel, restaurant, café, brasserie, feestzaal, winkel, enz.
  • Een zwevend plafond, plafond verlagen, plafond renoveren
  • Barsten en scheuren in plafond herstellen
  • Lichtpunten, elektriciteitskabels, ventilatiesystemen, multimedia integreren
  • Doorschijnende wand, translucent plafond voor unieke lichteffecten
  • Plafond afwerken in mat wit of kleur, translucent of glinsterend, zonder schilderwerken
  • Akoestisch plafond met akoestische isolatie, brandvertragend plafond

 

Meubelstukken moeten niet verplaatst worden en bovendien klaren wij de klus in één dag, zonder kap- of breekwerk. Een stofvrij en brandvertragend plafond?

Wanneer u voor P+ Plafonds & Prints kiest, kiest u voor een staaltje echt vakmanschap. Met een rugzak vol deskundigheid en ervaring voeren we de werken feilloos én stofvrij uit. Als mooie surplus denken we mee na over akoestische oplossingen op maat van uw zaak of gaan we voor een gewaagde kleur of print voor uw plafond. De 10 garantie is een mooie bonus!

 

Een nieuw plafond in één dag?

Vraag uw vrijblijvende offerte