P+ Plafonds & Prints is een meedenkende partner die een plafondoplossing heeft voor elke vraag. We bekijken uw wensen, vragen of problemen en werken een plan van aanpak uit, op maat van elke klant en met oog voor detail.

Hoe gaan we tewerk?

STAP 1 │ KENNISMAKEN & BRAINSTORMEN

Na een telefoontje of bezoek aan onze toonzaal luisteren we graag naar uw vraag. Een renovatie, een herstelling, een akoestisch probleem of een andere vraag? We denken mee na over duurzame oplossingen en brengen de mogelijkheden van uw ruimte in kaart.

STAP 2 │ HELDERE OFFERTE

Na een verkennend gesprek maken we een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. We gaan steeds voor een all-in prijs. Groen licht? Binnen 8 weken staan onze vakmannen voor uw deur op het afgesproken tijdstip.

STAP 3 │ METEN EN PLAATSEN

Onze vakmannen vliegen er meteen in en meten de ruimte precies op met state-of-the- art laserapparatuur. Meubels moeten niet afgedekt of verplaatst worden. Ze plaatsen de profielen stevig en waterpas rondom de muur of tegen uw huidig plafond en starten met het plaatsen en aanspannen van de polyester bekleding.

STAP 4 │ AFWERKING

Isolatie, verlichting, airco, ventilatie, multimediamateriaal, kabels of een dampkap? Alles wordt netjes weggewerkt en afgewerkt voor een super strak resultaat. We plaatsen het Clipso plafond stofvrij en zonder breek- of kapwerk in één dag.

STAP 5 │ GENIETEN MAAR

Na de plaatsing ruimen we alles netjes op. Na één dag geniet u van uw egaal, ultrastrak en vuilafstotend plafond. Wij beloven een garantie van 10 jaar op onze kwaliteitsvolle materialen.

Een nieuw plafond in één dag?

Maak hier uw afspraak >>