Microgeperforeerde polyester bekledingen zorgen voor een verhoogd akoestisch comfort.
Clipso® bied de oplossing voor elk akoestisch probleem.

Een naadloos akoestisch spanplafond past in elke ruimte

Heeft u last van slechte akoestiek in uw huis of in uw zaak?
Wilt u de galm verminderen voor meer comfort en rust?
Bent u op zoek naar mooie akoestische wandpanelen?

P+ Plafonds & Prints heeft een oplossing voor al uw akoestische problemen. Wij zijn al jaar en dag expert in het plaatsen van akoestische spanplafonds in livings, restaurants, vergaderzalen, winkels, showrooms, … In grotere ruimtes monteren wij in één dag een akoestisch plafond over heel de oppervlakte (naadloos tot 5 m breed). Is het akoestisch probleem eerder plaatselijk? Dan kiezen we voor kwalitatieve akoestische frames op maat om de specifieke probleemzones aan te pakken. Deze kunnen zowel tegen uw muur als plafond gemonteerd worden.

U houdt van een strakke look? Wij ook! Onze spanplafonds worden verbluffend strak geplaatst in 35 verschillende kleuren of in een print naar keuze, 100% geluidsabsorberend.  U merkt meteen het verschil!

NIEUW! KOM LANGS IN ONZE DEMORUIMTE EN HOOR ZELF HET DECIBELVERSCHIL TUSSEN EEN STANDAARD RUIMTE TEGENOVER EEN IDENTIEK AKOESTISCH GEOPTIMALISEERDE RUIMTE.

 

Meer woon- en werkcomfort met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is zonder twijfel de ideale én betaalbare oplossing om storende galm te verminderen in ruimtes waar veel harde materialen gebruikt worden. Denk maar aan strakke muren, beton, vloertegels, grote ramen, enz. Door het absorberend effect van een geluidsisolerend plafond garanderen we een optimale akoestiek. Kom het zelf ervaren in onze nieuwe showroom!

Akoestische plafond- en wandsystemen met een Plus

Kom het effect van een akoestisch plafond zelf ervaren in onze gloednieuwe showroom van P+ Plus Plafonds & Prints in Boortmeerbeek. Wij beschikken over twee identieke ruimtes met en zonder akoestisch geïsoleerd plafond. Je kan het verschil zelf niet zien maar wel perfect horen. Proeven, dat zal bij de koffie zijn die wij graag voor u klaarzetten bij uw bezoek.

Wat zijn de voordelen van een akoestisch spanplafond?

Een nieuw plafond in één dag?