Microgeperforeerde polyester bekledingen zorgen voor een verhoogd akoestisch comfort.
Clipso® bied de oplossing voor elk akoestisch probleem.

Een naadloos akoestisch spanplafond past in elke ruimte

Heeft u last van slechte akoestiek in uw huis of in uw zaak?
Wilt u de galm verminderen voor meer comfort en rust?
Bent u op zoek naar mooie akoestische wandpanelen?

P+ Plafonds & Prints heeft een oplossing voor al uw akoestische problemen. Wij zijn al jaar en dag expert in het plaatsen van akoestische spanplafonds in livings, restaurants, vergaderzalen, winkels, showrooms, … In grotere ruimtes monteren wij in één dag een akoestisch plafond over heel de oppervlakte (naadloos tot 5 m breed). Is het akoestisch probleem eerder plaatselijk? Dan kiezen we voor kwalitatieve akoestische frames op maat om de specifieke probleemzones aan te pakken. Deze kunnen zowel tegen uw muur als plafond gemonteerd worden.

U houdt van een strakke look? Wij ook! Onze spanplafonds worden verbluffend strak geplaatst in 35 verschillende kleuren of in een print naar keuze, 100% geluidsabsorberend.  U merkt meteen het verschil!

NIEUW! KOM LANGS IN ONZE DEMORUIMTE EN HOOR ZELF HET DECIBELVERSCHIL TUSSEN EEN STANDAARD RUIMTE TEGENOVER EEN IDENTIEK AKOESTISCH GEOPTIMALISEERDE RUIMTE.

 

Meer woon- en werkcomfort met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is zonder twijfel de ideale én betaalbare oplossing om storende galm te verminderen in ruimtes waar veel harde materialen gebruikt worden. Denk maar aan strakke muren, beton, vloertegels, grote ramen, enz. Door het absorberend effect van een geluidsisolerend plafond garanderen we een optimale akoestiek. Kom het zelf ervaren in onze nieuwe showroom!

Akoestische plafond- en wandsystemen met een Plus

Kom het effect van een akoestisch plafond zelf ervaren in onze gloednieuwe showroom van P+ Plus Plafonds & Prints in Boortmeerbeek. Wij beschikken over twee identieke ruimtes met en zonder akoestisch geïsoleerd plafond. Je kan het verschil zelf niet zien maar wel perfect horen. Proeven, dat zal bij de koffie zijn die wij graag voor u klaarzetten bij uw bezoek.

Wat zijn de voordelen van een akoestisch spanplafond?

Akoestische plafond- en wandpanelen

Zijn de ideale oplossing om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en te zorgen dat het geluid in een ruimte mooier en voller klinkt

Door de hoge geluidabsorptie-waarden wordt een betere akoestiek gecreëerd in ruimten waar nagalm (reflectie van geluid) een probleem vormt.
Type GM is het esthetisch verantwoorde alternatief als u op zoek bent naar een akoestische oplossing. Deze panelen bieden naast een optimaal akoestisch comfort ook een zeer decoratieve en kaderloze oplossing. 

De standaard dikte is 40 mm.

Met Akopol GM heeft u een duurzaam product,wat een Öko-Tex 100 milieu label heeft en Klasse A+ gecertificeerd is wat betreft VOC uitstoot.

Akopol GM heeft uitstekende geluidsabsorptie waarden, die gemeten zijn bij Peutz volgens ISO 354.
Alpha w met een spouw van 45 mm = 0,9 (klasse A).
Rechtstreeks gemonteerd op plafond of wand is de waarde 0,75(Klasse C).

Akoestische eilanden

SuperPhon akoestisch absorberende plafond- en wandpanelen zijn een samengestelde constructie en bieden een met stof beklede oplossing voor het verminderen van geluidsweerkaatsing. Dikte: 25mm, 40mm, 50 mm

SuperPhon is een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan elke omgeving.

De standaard bekleding is een akoestisch transparant geweven textielweefsel.

63 kleuren beschikbaar in twee standaardgamma’s

SuperPhon is verkrijgbaar in standaardafmetingen en -diktes, maatwerk is ook mogelijk.
Met een brede selectie van kleuren en installatie opties, biedt SuperPhon een esthetisch aangename oplossing voor een scala aan toepassingen.

Een nieuw plafond in één dag?