Spanplafonds in kantoor en vergaderruimtes

Een nieuw akoestisch spanplafond in één dag.

P+ Plafonds & Prints is uw ideale sparringpartner om met een strak spanplafond gemaakt uit een polyester structuur rust, ruimte en uitstraling te creëren in uw kantoorruimtes en vergaderzalen. U kiest voor een strak wit spanplafond, een sfeervol zwart spanplafond of een gekleurd spanplafond. U kiest uit ons uitgebreid kleurenpallet een tint die perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Liever een spanplafond of wand met een leuke print in hoge resolutie? Alles kan! Onze specialisten geven professioneel advies, plaatsen en installeren uw plafond buitengewoon snel en strak met een verfijnde afwerking.

We brengen de precieze afmeting van uw ruimte volledig in kaart en monteren met millimeterwerk een nieuw plafond in één dag zonder kap- of breekwerk.

Waarvoor mag u P+ Plafonds & Prints bellen?

1.

Plafond of wand voor woning, appartement, handelszaak, bedrijf, ziekenhuis, dokterspraktijk, enz.

2.

Akoestisch plafond met akoestische isolatie dankzij PU coating.

3.

Een zwevend plafond, barsten en scheuren in plafond herstellen of een plafond verlagen.

4.

Plafond afwerken in mat wit of kleur, translucent of glinsterend, zonder schilderwerken.

5.

Antibacterieel, schimmelwerend, vochtbestendig plafond (badkamers).

6.

Doorschijnende wand, translucent plafond voor unieke lichteffecten.

7.

Lichtpunten, elektriciteitskabels, ventilatiesystemen vakkundig integreren.

8.

Brandvertragend plafond plaatsen.

We restylen niet enkel uw kantoor met een nieuw strak plafond, maar verminderen ook de galm waardoor we de akoestiek in uw kantoor verbeteren.

Vakexperten plaatsen uw plafond in één dag zonder overlast. Onmogelijk? Toch niet! Wij maken geen loze beloften en monteren snel met de puntjes op de i, zonder verf- of pleisterwerken. Onze plafonds kennen een eindeloze flexibiliteit qua plaatsing, print en kleuren, verhogen de brandveiligheid en verbeteren de akoestiek in uw kantoor. De 10 jaar garantie is een extra bonus.

Een nieuw plafond in één dag?