Clipso® Spanplafonds - buitengewoon sterk, onderhoudsvriendelijk (niet statisch) en verbluffend strak!

Een elegant alternatief voor een houten of gyproc plafond

Bij P+ Plafonds & Prints bent u alvast aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het plaatsen van wanden en plafonds op maat van uw ruimte. Wij kiezen uitsluitend voor duurzame materialen en geloven voor 200% in de kwaliteit van het Clipso® systeemplafond. Clipso® bestaat uit een polyester geweven doek met een polyurethaan coating is vrij van PVC (niet elastisch)

Clipso® is zeer sterk en duurzaam (10 jaar garantie), milieuvriendelijk (A+ certificering Oëko-Tex Standaard 100) zeer hygiënisch (sanitised) alsook brandveilig (Brandklasse M1 & B1) Spanplafondbekledingen zijn 100% chloorbestendig en PVC-vrij (uitgezonderd de montageprofielen).

Het grote voordeel van een polyester spanplafond is dat dit materiaal 90% bio afbreekbaar is. Plaatsing verloopt snel en gebeurt bij kamertemperatuur. Geen extra verwarming nodig tijdens de montage. Geen geurhinder alsook beperkt afval.

HET CLIPSO® SYSTEEM IS BUITENGEWOON STERK EN DUURZAAM ALSOOK IS ZEER BREED TOEPASBAAR. WIJ GEVEN 10 JAAR GARANTIE OP ONZE KWALITEITSVOLLE PLAFONDS.

Strak wit plafond of een wand in kleur?

Een strak wit plafond of een wand in full colour, met een leuke print of een afbeelding in hoge resolutie? U kiest een plafond of wand dat perfect aansluit bij het karakter van uw interieur. Bovendien verhogen wij niet enkel uw esthetisch, maar ook uw akoestisch comfort door een geluiddempende coating op uw plafond.

We installeren uw plafond stofvrij zonder kap- of breekwerk en laten alles netjes achter.

P+ Plafonds & Prints luistert naar uw vraag en brengt de mogelijkheden van uw ruimte in kaart. Heeft u een gebogen wand of een schuin plafond? Geen probleem, onze vakmannen plaatsen met minimaal ruimteverlies en hebben de juiste skills en competenties om van uw wand of plafond een echt pareltje te maken. Wij denken resultaatgericht en klantgericht, altijd.

Een nieuw plafond in één dag?