Over ons

Zaakvoerder Guy Huens staat al jarenlang stevig in het vak.

Guy is interieurarchitect van opleiding en een ondernemer pur sang die succesvol zijn bedrijf runt. 30 jaar geleden startte hij RG Keukenstudio waar hij tot op vandaag de keukendroom van elke klant vertaalt in een origineel ontwerp. Maar een mooie keuken plaatsen met een verouderd plafond met barsten of scheuren… dat is jammer. Guy wil een totaalservice garanderen en gooide met P+ Plafonds & Prints opnieuw zijn anker uit. Ondertussen een zaak die uitgegroeid is tot een nationale topspeler met een trouw klantenbestand.

Wij beschikken over een een fantastisch team met complementaire skills.

Een gebalanceerde mix van technisch tekenaars, administratieve talenten, sales profielen, communicatie experts en ervaren vakmannen zorgt ervoor dat onze klanten een streepje voor staan bij elk nieuwbouw- of renovatieproject. Wij weten alles over vooruitstrevende plafondoplossingen en zorgen met een innoverende aanpak voor een feilloze afwerking van uw project. Vanuit de centrale regio Boortmeerbeek zetten we onze expertise in voor elk nieuwbouw- en renovatieproject in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Mechelen en ver daarbuiten.

Als we onze referenties mogen geloven staan we garant voor…

Innovatie

We investeerden gisteren in de ontwikkelingen en trends van morgen.

Service

We zijn uw meedenkende en uitvoerende partner met kwaliteitsgarantie.

Maatwerk

We geven professioneel advies en houden rekening met uw timing en budget.

Transparant

We sturen een all-in prijsofferte en staan in voor een strikte opvolging van de werken.

Afwerking

We leveren een indrukwekkend resultaat op korte tijd.

Hoe gaan we te werk bij P+ Plafonds & Prints?

Na een telefoontje of bezoek aan onze toonzaal luisteren we graag naar uw vraag. Een renovatie, een herstelling, een akoestisch probleem of een andere vraag? We denken mee na over duurzame oplossingen en brengen de mogelijkheden van uw ruimte in kaart.

Na een verkennend gesprek maken we een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. We gaan steeds voor een all-in prijs. Groen licht? Binnen 8 weken staan onze vakmannen voor uw deur op het afgesproken tijdstip.

Onze vakmannen vliegen er meteen in en meten de ruimte precies op met state-of-the- art laserapparatuur. Meubels moeten niet afgedekt of verplaatst worden. Ze plaatsen de profielen stevig en waterpas rondom de muur of tegen uw huidig plafond en starten met het plaatsen en aanspannen van de polyester bekleding.

Isolatie, verlichting, airco, ventilatie, multimediamateriaal, kabels of een dampkap? Alles wordt netjes weggewerkt en afgewerkt voor een super strak resultaat. We plaatsen het Clipso plafond stofvrij en zonder breek- of kapwerk in één dag.

Na de plaatsing ruimen we alles netjes op. Na één dag geniet u van uw egaal, ultrastrak en vuilafstotend plafond. Wij beloven een garantie van 10 jaar op onze kwaliteitsvolle materialen.

Een nieuw plafond in één dag?